Klik sini kalo anda rasa diri anda best!!!

Saturday, 9 July 2011

Dress cantik untuk dijual!!

Posted by Bundle Paradise at 07:38 0 comments Links to this post
Hi semua! Yanti ade 39 dress untuk dijual. Semuanya cantik-cantik dan murah! Ukuran baju ada pada gambar dress tu. Ukuran dalam inci ye! Sesiapa yang minat nak beli boleh la email Yanti. Cara bayaran Yanti dah post. Sila la view untuk maklumat lanjut :). Sebarang pertanyaan boleh email atau tanya melalui FB fanpage Bundle Paradise ok! Selamat bershopping semua!

Cantik sangat-sangat...mcm kain satin...sesuai utk yang saiz S atau XS

Bahagian belakang ada ribbon..cute
RM 23
SOLD TO AIN

Nice dress..2 lapis n bahagian tangan jarang...
sesuai utk yg saiz S atau XS
RM 23
SOLD TO ERNA

Nice dress
RM 18
AVAILABLE

Dress ni lawa n baru..masih ade price tag lagi..free size...
Bahagian atas dress stretchable..ada silap jahit sket kat depan dress...tp x nampak pon kalo dh pakai nanti...
RM 20.00
AVAILABLE

Potongan cantik n cm klasik sket...
Colour blue black...cun..
RM 20
SOLD TO IZZATI

Cutting nye cantik...simple n nice..
utk yg bersaiz S atau M
RM 18
BOOKED BY SITI HASANAH (EXT DUE DATE 7/2)

Cantik....sesuai utk korang yang berpinggang ramping..hehe

Bahagian belakang..nice..
RM 15
AVAILABLE

Dress yang comel...kainnya mcm jeans...cute
RM 15
AVAILABLE

Dress comel..kalo saiz terlebih sket drpd ukuran kat atas pon ok
sbb bahagian atas stretchable...selesa dipakai...free size..
RM 15
AVAILABLE

Nice and sweet..kain cotton..2 lapis...utk yg bersaiz M atau L
RM 23
SOLD TO INTAN SUHANA

Warna blue black dan putih...nice..
Kain cotton yang selesa di pakai
RM 15
SOLD TO SUAIDAH

Long dress...selesa dipakai...kain pun ringan
RM 15
SOLD TO SUAIDAH


Dress yang sangat comel..kain tshirt
RM 15
SOLD TO YATI

Cute dress..bahagian atas stretchable..kalo ukuran badan lebih 
drpd ukuran kat atas pon still boleh pakai..free size..
RM 15
SOLD TO SUAIDAH

T-shirt dress...nice dress
RM 15
SOLD TO AISYAH

Cute dress..bahagian atas stretchable..kalo ukuran badan lebih sket
drpd ukuran kat atas pon still boleh pakai...free size...
RM 15
AVAILABLE


T-shirt dress...stretchable fabric
RM 15
AVAILABLE

T- Shirt dress..nice n stretchable fabric
RM 15
AVAILABLE

Simple n nice dress...Kain tebal sket..
RM 15
SOLD TO ERNA

Dress yang selesa dipakai...buat baju tidur pun best...
cantik...
RM18
AVAILABLE

Beautiful dress...kain stretchable n cutting yg cantik
RM 15
SOLD TO MEYLISA

T-shirt dress yang comel sgt2!@_@
RM 15
AVAILABLE

Dress utk yang bersaiz L...kain keras sket...
RM 20
AVAILABLE

T-Shirt dress yang cantik..
RM 15
AVAILABLE

Nice dress..
RM 15
AVAILABLE

Nice dress..warna dh pudar sket tp still ok kalo pakai
RM 13
AVAILABLE

Vintage dress...cun..
RM 18
AVAILABLE

Dress utk korg yg bersaiz L..colour cantek...
RM 18
AVAILABLE

Vintage dress...utk korg yg bersaiz L...
RM18
SOLD TO ATIQAH

Nice dress...warna dah pudar sket..
kalo pakai dengan woman belt  mmg cntik..
RM 13
AVAILABLE

Long dress yang cantik n colourful..selesa dipakai..
RM 18
AVAILABLE

Dress yang selesa dipakai....
RM 13
AVAILABLE

Dress utk yg bersaiz L...Vintage dress..kain dress dua lapis..cantik
RM 15
SOLD TO INTAN

Chic and stylo....Kain berat mcm kain sweater...meletop..
RM 20
BOOKED BY SITI HASANAH (EXT DUE DATE 7/2)

Dress yang selesa dan kain ringan je...
RM 13
SOLD TO INTAN

Nice dress..Dress ni ade 2 bahagian T-shirt n halter neck dress (dress sangkut leher)
..Dress ni boleh dipakai 2 cara...boleh pakai dengan tshirt yg disediakan mcm kat atas atau pakai halter neck dress dengan tube @tshirt kegemaran korang!!
RM 18
AVAILABLE

RM 13
AVAILABLE

Nice dress...kain keras sket
RM 15
AVAILABLE

Cute dress..Kain tebal sket n berat..comel..
RM 15
AVAILABLE



Saturday, 11 June 2011

Tempahan dan Pembayaran

Posted by Bundle Paradise at 10:02 0 comments Links to this post
1) Pilih item/barang yang anda suka dan masih lagi AVAILABLE.
2) Emailkan tempahan seperti berikut:

bundleparadise@gmail.com

Nama:
Alamat:
No hp:
Kod item/barang:

3) Tunggu reply email daripada pihak kami. Kami akan membalas email anda dalam masa 48 jam. Bayaran POSLAJU mengikut berat baju dan rate POSLAJU. No akaun dan butiran pembayaran akan disertakan di dalam email.

4) Pembayaran boleh dibuat melalui deposit tunai, pindahan akaun dan perbankan internet.

5) Selepas pembayaran dibuat, emailkan kepada kami detail dan bukti pembayaran.

6) Pihak kami akan check pembayaran anda dan barang anda akan dipos melalui POSLAJU MALAYSIA.
    pada hari Isnin dan Jumaat sahaja. Tracking number boleh check diblog.